Cohen's Choice

Home Cohen's Choice

Een voor Nederland bijzonder boek. Bijzonder is het door het zeer grote formaat (vrijwel tabloid), de uiterst verzorgde uitvoering, de bijzondere selectie kunst en de strikt beperkte oplage van 2.000 exemplaren. Alle exemplaren zijn met de hand genummerd en 200 exemplaren zijn genummerd en gesigneerd door alle 47 kunstenaars van wie kunst in het boek is opgenomen.Cohen's Choice toont prachtige foto's op zeer groot formaat van 47 kunstwerken, die geselecteerd op techniek, kleur en afbeeldingen worden gepresenteerd. Cohen's Choice is een genot voor het oog, een boek om in te zien en weer in te zien en te delen met vrienden en kennissen. Het is een waardevol bezit en een origineel en prachtig cadeau.

Nu kunt u Cohen's Choice tijdelijk extra voordelig bestellen (maximaal drie boeken per bestelling). Alleen de genummerde edities zijn nog verkrijgbaar met € 10,- korting van € 49,90 voor € 39,90. De genummerde en gesigneerde edities zijn UITVERKOCHT.


Nog meer boeken

Beeldende Kunst in Nederland
Jaarboek Kunstenaars

Bestellen


Ja, ik bestel Cohen's Choice met € 10,- korting. Ik ontvang de bestelde exemplaren binnen een week na uw bestelling. De verzendkosten zijn ongeacht het aantal bestelde exemplaren € 5,90.

x genummerde edities van Cohen's Choice nu tijdelijk voor € 39,90 in plaats van € 49,90
x genummerd en gesigneerd exemplaar van Cohen's Choice ter waarde van € 69,90 is UITVERKOCHT

Actiecode (optioneel)
 Betaalmethode
ik betaal per bank; stuur mij een factuur

Uw gegevens
  naam
geslacht
adres
postcode
plaats
e-mail
opmerkingen

Stichting Kunstweek
Oeverkruid 13
4941 VV Raamsdonksveer
E   info@kunstweek.nl
T   0162 58 09 09