De Nationale Kunstweek 2019: wat, waar en wanneer

Home Kunstweek


De Kunstweek

De Kunstweek 2019 vindt in de tweede week van november plaats, inclusief de weekenden voor en na de werkdagen, van 9 t/m 17 november 2019. De Kunstweek start op vrijdagavond 8 november met de feestelijke bekendmaking van de Kunstenaar van het Jaar. Tijdens het eerste weekend vinden de Nationale Kunstdagen plaats op 9 en 10 november in de Beursfabriek Nieuwegein. De Kunstweek biedt kunstliefhebbers allerlei activiteiten, festiviteiten en aanbiedingen, waardoor beeldende kunst ruim een week lang nog aantrekkelijker is om van te genieten. De Kunstweek is in het hele land bij een groot aantal kunstinstellingen, galerieën, kunstuitlenen, kunstenaars en gemeenten.

Deelnemers Kunstweek Nationale Kunstdagen


Landelijk Atelierweekend

Na de succesvolle eerdere edities vinden in 2019 twee edities plaats: de zomer-editie op 22 en 23 juni en de najaar-editie op 16 en 17 november (laatste weekend van de Nationale Kunstweek). Tijdens deze weekenden stellen beroepskunstenaars hun atelier open voor geënteresseerden. Grijp dus uw kans en neem tijdens de atelierweekenden een kijkje in een van de vele deelnemende ateliers!

Deelnemers Atelierweekend

Dit is uw kans om een week lang extra van kunst te genieten!


Doe mee met de Kunstweek

Iedereen kan tijdens de Nationale Kunstweek zijn of haar sympathie voor beeldende kunst tonen. Ook u! Als u een kunstzinnige organisatie of atelier heeft, kunt u zich aanmelden als deelnemende locatie. Wilt u geen deelnemende locatie zijn maar wel de Kunstweek steunen? Dan kunt u Vriend van Stichting Kunstweek worden en krijgt u leuke kunstzinnige cadeaus. Via onderstaande link vindt u alle informatie.

Deelnemen


Partners

Kunstmusea, kunsttijdschriften en culturele organisaties kunnen partner worden van de Nationale Kunstweek. Stuur hiervoor een bericht naar stephanie.lechner@kunstweek.nl en u ontvangt alle informatie.
Stichting Kunstweek
Oeverkruid 13
4941 VV Raamsdonksveer
E   info@kunstweek.nl
T   0162 58 09 09