Partners en Sponsors

Home Partners en Sponsors

De organisatie van de verkiezing, de feestelijke Kunstweek en andere activiteiten die plaatsvinden voor en tijdens de Kunstweek, kan alleen met deze omvangrijke opzet en grote mate van professionaliteit plaatsvinden dankzij de gewaardeerde steun van onze partners en sponsors. Zij worden hier dankbaar vermeld.
  

Hiscoxwww.hiscox.nl

Hiscox is een gerenommeerde niche verzekeraar die zich specialiseert in het verzekeren van kunstcollecties, luxe villa's, inboedels, sieradencollecties en tweede woningen van vermogende particulieren. Tevens biedt zij professionele beroeps-aansprakelijkheidsverzekeringen.


Catawikiwww.catawiki.nl

Het doel van Catawiki is om bijzondere objecten bereikbaar te maken voor iedereen. Op onze veilingen worden elke week dan ook vele duizenden bijzondere, zeldzame en unieke objecten aangeboden, die niet zomaar in een doorsnee winkel te vinden zijn.


Royal Talens
www.talens.com


Royal Talens wil creatieve expressie op het gebied van schilderen en tekenen faciliteren en stimuleren. Talens kenmerkt zich door zijn kwalitatief hoogwaardige en inspirerende producten en kennis in ieder relevant segment.

 

De Kunst Collega's www.dekunstcollegas.nl

De Kunst Collega's verzorgt onder andere jaarlijks meerdere kunstbeurzen en beheert (verreweg) de grootste kunstenaarsvereniging van Nederland, de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars.

 

AKD www.akd.nl

AKD met bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs, thuis in vrijwel alle rechtsgebieden, met oprechte belangstelling voor uw organisatie, uw branche en uw omgeving.

Aanverwante informatie

Vrienden
Overzicht van Vrienden
Vrijwilligers

Mogelijkheden voor sponsoring en communicatie

Stichting Kunstweek biedt talloze mogelijkheden voor hoogwaardige en effectieve communicatie. Het communicatiepakket van Stichting Kunstweek bestaat uit (onder meer) de Kunstweek-opening, de verkiezing Kunstenaar van het Jaar, de Kunstweek Nieuwsbrief, de Kunstweek Website, toegangskaarten, catalogi, plattegronden beurzen, stands op beurzen, persberichten, (besloten) bijeenkomsten, advertenties in de NRC, Volkskrant en Trouw, folders, posters, reportages op TV en radio en publicaties in kranten, tijdschriften en op internet. We informeren u graag over de mogelijkheden. Geeft u ons aan wat uw interesse heeft?

Hieronder kunt u uw vraag, opmerking of wens vastleggen. U kunt erop rekenen dat u binnen enkele werkdagen onze reactie krijgt.

Naam

Geslacht

Adres

Postcode

Plaats

Emailadres

Ik heb deze vraag of wens:

               

Art Breda www.artbreda.nl

ART BREDA biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Specialisten op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20ste eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer tonen topstukken uit hun collecties in een aantrekkelijke ambiance. Jaarlijks in april.
het Zeeuwse licht www.hetzeeuwselicht.nl

Leer het Zeeuwse Licht te vangen in eigen schilderijen tijdens een unieke masterclass, geleid door de gerenommeerde Hollandse meester Adriaan van Bokhoven, op het strand van Domburg.
Easy Art Lease www.easyartlease.nl

Mooie en regelmatig wisselende kunst verlevendigt de werkplekken en door de medewerkers gekozen kunst vergroot hun motivatie. Daarbij kan kunst uw bedrijfsidentiteit versterken. Bij Easy Art Lease leaset u originele kunst in alle genres, alle formaten, alle voorstellingen en alle uitvoeringen.


Nationaal Kunstplatform wwww.nationaalkunstplatform.nl

Het Nationaal Kunstplatform publiceert op zijn website en in zijn nieuwsbrieven actuele informatie over kunst en cultuur. Kunst- en cultuurliefhebbers krijgen zo het hele jaar door nieuws over muziek, theater, kleinkunst, cabaret, exposities, veilingen, optredens van orkesten en dansgezelschappen, beurzen, filmfestivals, ballet, opera, enzovoorts.
Stichting Kunstweek
Oeverkruid 13
4941 VV Raamsdonksveer
E   info@kunstweek.nl
T   0162 58 09 09