Word vriend - Kunstweek Skip to content

Word vriend

Steun de beeldende kunst in Nederland: word Vriend van Stichting Kunstweek!
... en profiteer tegelijk van mooie cadeaus en voordelen
logo_kunstweek

Waarom vriend worden?

Door Vriend te worden help je beeldende kunst en beeldend kunstenaars onder de aandacht te brengen van alle Nederlanders. En daarmee ben jij als Vriend van groot belang voor realisatie van de doelstellingen van Stichting Kunstweek. Je bent Vriend voor slechts € 70,- per jaar (dat is omgerekend minder dan 6 euro per maand).

Wat krijg ik als Vriend?

Vrienden van Stichting Kunstweek zijn onmisbaar en worden dan ook jaarlijks verwend met leuke cadeaus, voordelen en aanbiedingen. De cadeautjes worden elke maand gecommuniceerd in de speciale vriendennieuwsbrief en variëren regelmatig. Maar in elk geval krijg je als Vriend elk jaar opnieuw de cadeaus hiernaast.

Jaarlijkse cadeaus:

  • gratis het nieuwste Jaarboek Kunstenaars,
  • gratis entree voor twee personen bij meerdere grote kunstbeurzen,
  • 20 % korting op geselecteerde kunstwerken,
  • gratis toegang tot de VIP-Preview van de EuropArtFair.

Krijg nu een uniek pakket van Joyce Overheul cadeau!

Je bent Vriend van Stichting Kunstweek voor slechts € 70,- per jaar. Daarmee krijg je alle jaarlijkse cadeaus en voordelen en steun je de beeldende kunst in Nederland!

Je krijgt bij je aanmelding nu als welkomstgeschenk een uniek pakket van Joyce Overheul, Talent van het jaar 2023. 

Joyce maakt onder meer werken van textiel en gebruikt technieken die van oudsher zijn weggezet als typische vrouwenhobby’s. Dit combineert ze met politiek beladen onderwerpen zoals vrouwenrechten, emancipatie en feminisme. Ze vindt dat een hele mooie combinatie. Alles in haar werk is verbonden, de tools, de technieken, de boodschap. Joyce werkt bijvoorbeeld met heel oude naaimachines, haar oudste komt uit 1873, 46 jaar voordat vrouwen in Nederland stemrecht kregen. 

Het door Joyce zelf zorgvuldig ingepakte cadeaupakket met onder meer een gesigneerde en genummerde print in gelimiteerde oplage van 25 stuks, krijg je cadeau wanneer je nu Vriend van Stichting Kunstweek wordt.

De verjaardagskalender, een gesigneerde en genummerde print en een setje ansichtkaarten

Doneer

Wil je geen vriend worden maar wel kunstenaars helpen? Steun dan Stichting Kunstweek met een eenmalige donatie.

Shop

Ook door iets te kopen in onze shop steun je Stichting Kunstweek. Je vindt er mooie kunstboeken en andere kunstzinnige voorwerpen.

Partner

Wil je (met je bedrijf) een verregaande samenwerking met Stichting Kunstweek? Word dan onze partner.

Word vriend

Dankzij onze Vrienden en donateurs kan Stichting Kunstweek de kosten voor deelname aan onze projecten gemiddeld 50% lager houden dan zonder donaties. 

Je wordt Vriend van Stichting Kunstweek door het formulier hieronder in te vullen. 

Nieuwsbrief

Wil je maandelijks het e-magazine ontvangen met leuke tips en aanbiedingen van Stichting Kunstweek en haar samenwerkingspartners? Vul dan hier je naam en e-mailadres in.