Word vriend - Kunstweek Skip to content

Word vriend

Steun de beeldende kunst in Nederland: word Vriend van Stichting Kunstweek!
... en profiteer tegelijk van mooie cadeaus en voordelen
logo_kunstweek

Waarom vriend worden?

Door Vriend te worden help je beeldende kunst en beeldend kunstenaars onder de aandacht te brengen van alle Nederlanders. En daarmee ben jij als Vriend van groot belang voor realisatie van de doelstellingen van Stichting Kunstweek. Je bent Vriend voor slechts € 70,- per jaar (dat is omgerekend minder dan 6 euro per maand).

Wat krijg ik als Vriend?

Vrienden van Stichting Kunstweek zijn onmisbaar en worden dan ook jaarlijks verwend met leuke cadeaus, voordelen en aanbiedingen. De cadeautjes worden elke maand gecommuniceerd in de speciale vriendennieuwsbrief en variëren regelmatig. Maar in elk geval krijg je als Vriend elk jaar opnieuw: –>

Jaarlijkse cadeaus op aanvraag:

  • gratis het nieuwste Jaarboek Kunstenaars,
  • gratis entree voor twee personen bij meerdere grote kunstbeurzen,
  • 20 % korting op geselecteerde kunstwerken,
  • gratis toegang tot de VIP-Preview van de EuropArtFair.

Krijg nu een prachtig welkomstgeschenk, ter waarde van € 149,-

Je bent Vriend van Stichting Kunstweek voor slechts € 70,- per jaar. Daarmee krijg je alle jaarlijkse cadeaus en voordelen, steun je de beeldende kunst in Nederland én krijg je nu meteen een welkomstgeschenk ter waarde van € 149,-!
Mooier kunnen we het niet maken … 😊

Je krijgt als welkomstgeschenk het prachtige, met de hand genummerde boek Cohen’s Choice dat is uitgebracht met een gelimiteerde oplage van 2.000 exemplaren en op groot formaat (bijna tabloid) en daarnaast krijg je een ets (10 x 10 cm) uit de serie ‘Op reis’ van Ad Arma, Briljanten kunstenaar van het jaar 2022. Elke ets is met de hand genummerd en gesigneerd.

Gelimiteerde oplage en beperkt beschikbaar, aanbod geldt zolang de voorraad strekt!

Doneer

Wil je geen vriend worden maar wel kunstenaars helpen? Steun dan Stichting Kunstweek met een eenmalige donatie.

Shop

Ook door iets te kopen in onze shop steun je Stichting Kunstweek. Je vindt er mooie kunstboeken en andere kunstzinnige voorwerpen.

Partner

Wil je (met je bedrijf) een verregaande samenwerking met Stichting Kunstweek? Word dan onze partner.

Word vriend

Dankzij onze Vrienden en donateurs kan Stichting Kunstweek de kosten voor deelname aan onze projecten gemiddeld 50% lager houden dan zonder donaties. 

Je wordt Vriend van Stichting Kunstweek door het formulier hieronder in te vullen. 

Nieuwsbrief

Wil je maandelijks het e-magazine ontvangen met leuke tips en aanbiedingen van Stichting Kunstweek? Vul dan hier je naam en e-mailadres in