FAQ - Kunstweek Skip to content

Meest gestelde vragen

Hierna vindt u veel gestelde vragen en de antwoorden daarop. Als uw vraag daar niet bij staat, kunt u ons uw vraag of opmerking mailen naar els.vanlent@kunstweek.nl.
De Nationale Kunstweek is dit jaar van 12 t/m 20 november. Naast de Kunstweek organiseert Stichting Kunstweek het hele jaar door acties, activiteiten, bijeenkomsten, uitgaven en meer. Met het E-magazine wordt u als eerste geïnformeerd over alle nieuws en aanbiedingen.
Stichting Kunstweek werkt met honderden personen, instanties, instellingen en organisaties samen. Als u Stichting Kunstweek een kort mailtje stuurt (raoul.locht@kunstweek.nl) en daarin kort aangeeft wat u samen met Stichting Kunstweek zou willen doen, krijgt u altijd binnen enkele dagen een reactie.
De Kunstweek wordt georganiseerd door Stichting Kunstweek.
De primaire doelstellingen van de stichting zijn:
  • het vergroten van de belangstelling voor beeldende kunst in het algemeen en van de bekendheid van Nederlandse beeldend kunstenaars en hun werk in het bijzonder;
  • het bevorderen van kunst kijken, kopen, huren en verzamelen, mede door stimulering van galerie-, kunstmuseum- en kunstbeursbezoek;
  • het verschaffen van inzicht in de mate waarin Nederlandse beeldend kunstenaars, door de tijd heen, worden gewaardeerd;
  • het ondersteunen van instanties die activiteiten ontplooien in de beeldende kunstsector;
  • en het initiëren van publicaties en discussies over beeldende kunst.

Dat kan op verschillende manieren, hier leest u de diverse mogelijkheden.

Heeft u een andere vraag?

Hierna kunt u uw vraag, idee of opmerking vastleggen. We stellen het op prijs als u dat kort en bondig doet. U kunt erop rekenen dat u binnen enkele werkdagen een reactie krijgt.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Nieuwsbrief

Wil je maandelijks het e-magazine ontvangen met leuke tips en aanbiedingen van Stichting Kunstweek en haar samenwerkingspartners? Vul dan hier je naam en e-mailadres in.