Vrijwilliger - Kunstweek Skip to content

Vrijwilliger

Je kunt Stichting Kunstweek (financieel) helpen als donateur of Vriend. Maar bijvoorbeeld ook door je handen uit de mouwen te steken! Vele handen maken licht werk en zo help jij ons om kunstenaars te steunen.

Stichting Kunstweek kan haar doelstellingen waarmaken, onder andere door de grote inzet van vrijwilligers. Zij helpen de stichting met het vergroten van de belangstelling voor beeldende kunst in het algemeen en van de bekendheid van Nederlandse beeldend kunstenaars en hun werk in het bijzonder.

Vrijwilligers helpen vaak als gastvrouw of gastheer bij middelgrote en grote kunstbeurzen. Denk daarbij aan het uitreiken van de beurscatalogus, het bemannen van de garderobe of de kassa en/of door te helpen bij de inrichting van de beurs. Heel soms komt het ook voor dat we hulp nodig hebben bij het actualiseren van adressenbestanden, die belangrijk zijn voor de stichting. 

Daarnaast vragen we vrijwilligers ook regelmatig of zij het werk van de stichting en haar projecten wil promoten, bijvoorbeeld door het verspreiden van promotiemateriaal (zowel digitaal als in de vorm van gedrukte flyers en posters).

Voor elke activiteit wordt apart om de medewerking van onze vrijwilligers gevraagd, zodat je telkens kunt bepalen of de te verrichten werkzaamheden je leuk lijken en of je er op dat moment tijd voor hebt.

Ken je of ben je iemand die Stichting Kunstweek als vrijwilliger wil helpen, stuur dan een kort mailtje naar Ashton Broeders (ashton.broeders@kunstweek.nl) en geef daarbij aan hoe en waarmee je Stichting Kunstweek het liefst zou helpen. Uiteraard zijn je eigen idee├źn ook meer dan welkom! 

Nieuwsbrief

Wil je maandelijks het e-magazine ontvangen met leuke tips en aanbiedingen van Stichting Kunstweek en haar samenwerkingspartners? Vul dan hier je naam en e-mailadres in.