Partner - Kunstweek Skip to content

Partner

De organisatie van alle activiteiten van Stichting Kunstweek zijn in hun omvangrijke opzet en met hun grote mate van professionaliteit alleen maar mogelijk dankzij de gewaardeerde steun van onze partners en sponsors.
Een partnership met Stichting Kunstweek heeft heel veel voordelen voor een bedrijf.

Mogelijkheden voor sponsoring en communicatie

Niet alleen kunt als bedrijf al uw werknemers meerdere keren per jaar een cadeau geven (toegangskaarten voor beurzen, kunstboeken, enzovoorts). U kunt ook uw doelgroep vergroten met honderdduizenden kunstenaars én kunstliefhebbers. Maar het is ook mogelijk om aanwezig te zijn met een eigen stand op meerdere kunstbeurzen per jaar of om uw logo te vermelden op drukwerk en in digitale uitingen. En zelfs uw naam verbinden aan een verkiezing of gerenommeerde kunstprijzen behoort tot de opties.

Vraag meer informatie op of stuur ons uw specifieke wensen via het onderstaande formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Partners

De Kunst Collega's

De Kunst Collega’s verzorgt onder andere jaarlijks meerdere kunstbeurzen en beheert (verreweg) de grootste kunstenaarsvereniging van Nederland, de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars.

AKD

AKD met bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs, thuis in vrijwel alle rechtsgebieden, met oprechte belangstelling voor uw organisatie, uw branche en uw omgeving.

Het Zeeuwse Licht

Leer het Zeeuwse Licht te vangen in eigen schilderijen tijdens een unieke masterclass, geleid door de gerenommeerde Hollandse meester Adriaan van Bokhoven, op het strand van Domburg.

Nieuwsbrief

Wil je maandelijks het e-magazine ontvangen met leuke tips en aanbiedingen van Stichting Kunstweek en haar samenwerkingspartners? Vul dan hier je naam en e-mailadres in.