Nationale Kunstweek - Kunstweek Skip to content

Nationale Kunstweek

De Kunstweek 2023 vindt plaats van zaterdag 11 t/m zondag 19 november 2023. Tijdens de Nationale Kunstweek organiseert Stichting Kunstweek zelf diverse activiteiten.

Ook andere organisatoren, kunstenaars en ondernemers zijn van harte uitgenodigd tijdens de Kunstweek iets extra's te doen!

De Nationale Kunstweek start op zaterdag 11 november en duurt tot zondag 19 november. Tijdens deze week kan heel Nederland zijn of haar sympathe voor beeldende kunst extra uitdragen. In deze week vind ook de officiële bekendmaking van de Kunstenaar van het Jaar plaats. De uitreiking van de daarbij horende trofee, vindt plaats in het laatste weekend van de Kunstweek, tijdens de Nationale Kunstdagen in Evenementenhal Gorinchem.

De Nationale Kunstweek start met het Landelijk Atelierweekend, op 11 en 12 november. Honderden kunstenaars in héél Nederland openen de deuren van hun atelier (extra) dit weekend.

Ook verschijnt het Jaarboek Kunstenaars 2024 tijdens de Kunstweek en start de verzending van heel veel honderden boeken die in de voorverkoop zijn besteld of aangevraagd door onze Vrienden.

De Nationale Kunstdagen sluiten de Kunstweek officieel af op zaterdag 18 en zondag 19 november. Tijdens deze laagdrempelige, professionele kunstbeurs exposeren circa 200 kunstenaars hun werk.

Doe ook mee met de Nationale Kunstweek!

Iedereen kan tijdens de Nationale Kunstweek zijn of haar sympathie voor beeldende kunst tonen. Ook jij! Als je een kunstzinnige organisatie hebt, kun je gedurende de Nationale Kunstweek iets extra’s organiseren bijvoorbeeld. Laten we sámen van de Nationale Kunstweek een feest maken! Gebruik #nationalekunstweek en #stichtingkunstweek in je posts deze week om heel Nederland te laten weten dat het Nationale Kunstweek is!

Wil jij het werk en de projecten van Stichting Kunstweek steunen? Klik dan hieronder op de knop om te zien hoe je dat kunt doen.

Nieuwsbrief

Wil je maandelijks het e-magazine ontvangen met leuke tips en aanbiedingen van Stichting Kunstweek en haar samenwerkingspartners? Vul dan hier je naam en e-mailadres in.